Pirka Driver Academy

Motivoutunut ja tavoitteellinen kilpa kartingkuski, lähde mukaan Driver Academyn seuravalmennusryhmään!

PirKa Driver Academy aloitti toimintansa 2018. Academy tarjoaa kartingkuskeille mahdollisuuden  harjoitella lajissa tarvittavia ominaisuuksia yhdessä, myös kilpailukauden ulkopuolella.

Kriteereinä hakuun on kansallisella tai kansainvälisellä tasolla kilpaileminen ja mm. tavoitteellisuus kilpakartingkuskina, eli kuskilla on omaa sisäistä paloa ja halua kehittyä. Academyn kausi on tammikuusta lokakuuhun ja siihen sisältyy kuukausittain yhdestä kahteen fysiikkatreeniä ja tämän lisäksi kaksi viikonlopun mittaista leiriä. Leireillä on toistuvat fysiikkatestit, teoriaa niin urheilijan psyykkisistä taidoista ja kuin myös fysiikkaharjoittelusta sekä tietenkin fysiikkaharjoittelua.

Valmentajana toimii JanskuSportin Jannika Välimaa, joka on ollut toiminnassa mukana alusta alkaen. Ajovalmennusta pyritään lisäämään vielä palettiin mukaan enemmissä määrin ja tälle kaudelle on suunniteltu ajoleiriviikonloppua huhtikuuhun, johon tulee vieraileva valmentaja. 

Ikäsuositus on 9-vuotiaasta ylöspäin, mutta asenne ratkaisee!

Myös muista seuroista kuskit ovat tervetulleita mukaan!


PirKa Driver Academy kuskit kaudella 2022

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lue myös: