Tapahtumat

PIrKa on aina saanut paljon kiitosta hyvin hoidetuista kisoista, ja niin uskomme myös jatkossa tapahtuvan! Hyvin hoidetut kisat ovat varmin tae saada niitä tulevinakin vuosina. Kilpailutuotoilla pystymme jatkossakin panostamaan kuskien koulutukseen ja rata-alueen ylläpitoon, sekä pitämään maksumme kohtuullisina. Kotikisat ovat myös halpoja kilpailla, kun majoitus ja matkakulut jäävät pois. Pyritään siis pitämään huoli siitä, että saamme niitä jatkossakin.

Isot tapahtumat vaativat myös paljon järjestelyä ja runsaan joukon talkooväkeä, jotta se onnistuu. Väkeä tarvitaan niin kahvioon, kuin radan varteen. Myös kahvio vuorossa varmasti näet oman lapsesi kilpailut, joten se ei ole este osallistumiselle. Toivommekin, että jälleen kaikista osallistuvista perheistä olisi edustaja mukana, joko itse, tai sitten hankittuna talkoolaisena. Isot tapahtumat vaativat myös paljon järjestelyä ja runsaan joukon talkooväkeä, jotta tapahtumat saadaan onnistumaan. 

Joten ilmoittaudu ajoissa talkoisiin, parhaat paikat viedään nopeasti!

TÄSTÄ Talkoot  linkistä pääset ilmoittautumislomakkeeseen. Täytä sinne pyydetyt tiedot, niin kontaktointi/tiedottaminen on huomattavasti helpompaa ja tiedämme milloin kukin on käytettävissä. Pyrimme laatimaan tehtävälistoja toiveiden mukaan.

Ilmoittautua voi toki myös Lahokoskella, tai kahvioon.

Kilpailu on hyvä paikka myös kuitata ratamaksun talkoo-osuus heille, jotka ovat matalamman maksun maksaneet.

Pirkan kilpailut Lentolan radalla 2022. 

Kilpailut:

11.-12.6.2022

2.-3.7.2022

27.-28.8.2022

10.-11.9.2022