Ajokorttileiri

Karting ajokorttikoulutus ja alueleiri 2019

Hämeen alue (5)

Ajokorttikoulutus perehdyttää lajista kiinnostuneet lapset ja heidän huoltajansa kartingin perusteisiin. Hämeen alueella ajokorttikoulutuksen järjestää Pirkanmaan Karting ry (PirKa) yhdessä Valkeakoski Motorsportin (VMF) kanssa.

Koulutus, joka on tarkoitettu nuorisolle, lapsille ja heidän huoltajilleen, koostuu kaksipäiväisestä ajoleiristä. Alaikäraja on 5 vuotta, mutta suositusikä on 7-9 vuotta. Koulutukseen osallistujalta ei vaadita omaa autoa eikä kypärää, vaan ne voi saada järjestäjiltä.

Leiri aloitetaan teoriaosuudella

Teoriaosuudessa perehdytään lajin sääntöihin, ratakäyttäytymiseen, harrastusmahdollisuuksiin ja kartingautojen runkojen sekä moottoreiden huoltoon ja tekniikkaan.

Alueleiri

Ajokorttikoulutuksen ajoleirinä toimii PirKan järjestämä leiri Lentolan kartingradalla 27.4  ja 28.4. Leirillä tutustutaan teoriaosuudessa opittuihin asioihin käytännössä.

Leirin huipennukseksi ajetaan leikkimielinen kilpailuharjoitus, jossa kaikki ovat Flying Finn -hengessä voittajia ja heidät palkitaan. Leirin päätteeksi osallistujille myönnetään kartingajokortit.

Ilmoittautuminen

Ajokorttikoulutuksen ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella.

Maksut

Alueleirin hinta, sisältäen teoriaosuuden, on 70€, kerhoauton vuokra 30€/vkonloppu. Huoltajille koulutus on maksuton. Hinta sisältää lounaan kuljettajalle la ja su.

Maksu paikan päällä ilmoittatumisen yhteydessä mielellään pankki- tai luottokortilla.

 

Karting ajokortti-/alueleiri Lentolassa 27.-28.4.2019

Ohjelma (alustava aikataulu)

La 27.4.

9:00 Ilmoittautuminen ja leirin avaus

9:30 - 12 teoriakoulutus, mm lippumerkit

12-13 Ruokailu

13 - 17 Ajoharjoittelu

Su 28.4.

11-12 Leirin avaus ja teoriakertaus

12-16 Ajoharjoittelu

13:30-14 ruokailu

16-17 Leiri”kilpailu”

17:00 Leirin päätös

 

Ilmoittautumiskaavake

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.