Flying Finn -illat

FlyingFinn -iltoina rata on varattu aloitteleville ja jo jonkin verran ajokokemusta omaaville nuorille karting -kuskeille. Illoissa harjoitellaan ajamisen perustaitoja ja sääntöjä.

Ajamaan voi tulla omalla tai Pirkan karting -autolla. Pirkan -autoja on rajoitettu määrä. Säävaraus.

FlyinFinn-iltoina ratamaksu 10€/ilta ja auton käyttömaksu 20€/ilta.

HUOM! Osallistujat, jotka eivät ole Pirkan jäseniä, eivät ole vakuutettu Pirkanmaan Karting ry:n toimesta ja he ajavat omalla/huoltajansa vastuulla. Huoltajan osallistuminen Flying Finn -iltaan on aina välttämätöntä.

 

 

Ohjeita Flying Finn -iltaan:

 

 1. Ole ajoissa paikalla. Flying Finn -ilta alkaa klo 17:30 karting -autojen sovittamisella varikolla sekä uusien kuljettajien narutestillä. Narutestillä harjoitellaan kartin hallintaa. Lapsen huoltajan osallistuminen Flying Finn -iltaan on välttämätöntä ja päätöksen radalle ajamaan lähtemisestä tekee aina lapsen huoltaja.


   
 2. Maksu ja ilmoittautuminen suoritetaan radan kahvioon. Varmista ennen maksua, että kuljettajalle löytyy sopivankokoinen auto. Ilmoita maksun yhteydessä auton numero.


   
 3. Kuljettajat pyritään jakamaan ryhmiin ajokokemuksen perusteella, 2-3 ryhmää. Ajovuoroja illan aikana on noin kolme, riippuen ryhmien määrästä.


   
 4. Seuralta saat lainaan ajovarusteet (kypärä, ajohaalari, niskatuki ja hanskat), jotka ovat pakolliset. Voit myös ajaa omilla ajovarusteilla, mikäli sellaiset löytyvät.


   
 5. Lapsen huoltajat osallistuvat autojen käynnistämiseen ja sammuttamiseen. Opastuksen saat Flying Finn -illan vetäjiltä.


   
 6. Huoltajat toimivat myös radalla lippupisteissä lippumiehinä. Rata-alueella liikuttaessa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta.


   
 7. On hyödyllistä opetella jo etukäteen, kummalla puolella autossa sijaitsee jarrupoljin ja kaasupoljin, sekä myös tutustua lippumerkkeihin, joita Flying Finn -illoissa käytetään (ruutulippu, keltainen lippu ja punainen lippu jne.)  Lippumerkit löydät mm. Karting –sääntökirjasta AKK:n sivuilta. Opastuksen asioihin saat myös Flying Finn -illassa.


   
 8. Flying Finn -ilta ei ole kilpailu, vaan iloinen tapahtuma, jossa perehdytään lajiin ja saadaan oppia autourheilusta.


   
 9. Kuljettajat ja huoltajat, jotka eivät ole Pirkan jäseniä, osallistuvat Flying Finn -iltaan omalla vastuulla, eikä heitä ole vakuutettu Pirkanmaan Karting ry:n puolesta. Pirkan alle 15v jäsenille on voimassa AKK:n harrastajavakuutus: https://www.autourheilu.fi/seuroille/tapahtumavakuutus/harrastajavakuutus/


   
 10. Flying Finn -illoilla on säävaraus – sateella ei ajeta. Autoja on käytössä rajoitettu määrä/ilta.

Junnuillat 2024

 

Junnuillat pyritään järjestämään keskiviikkoisin kaudella 2024 alla olevan aikataulun mukaisesti. 

Huomioithan säävarauksen. Pirka tiedottaa mahdollisista muutoksista ja peruutuksista facebook sivuillaan.  

15.5. ajetaan normaalisti

22.5. ei ajeta, kisaviikko

5.6. ajetaan normaalisti

12.6. ei ajeta, kisaviikko

19.6. ajetaan normaalisti

26.6. ajetaan normaalisti

3.7. ajetaan normaalisti

10.7. ajetaan normaalisti

17.7. ei ajeta, kisaviikko

24.7. ajetaan normaalisti

31.7. ajetaan normaalisti

7.8. ajetaan normaalisti

14.8. ajetaan normaalisti

21.8. ei ajeta, kisaviikko

28.8. ajetaan normaalisti

4.9. ajetaan normaalisti

11.9. ajetaan normaalisti

18.9. ajetaan normaalisti