Pirkalle oma valmennusryhmä

Tino Nurmi
8.11.2018

Kuten moni on saattanut lukea, on AKK uudistanut valmennustoimintaansa. Varsinaisen maajoukkuetoiminnan lisäksi myös aluevalmennus otettiin AKK:n Driver Academyn alaisuuteen. Toivottavasti myös seuramme kuskeja on näihin valmennuksiin hakeutunut.

Näin ollen aiempien vuosien alueryhmien sijaan käynnistämme oman valmennustoiminnan. Yhteistyökumppaniksi olemme valinneet Jannika Välimaan, Janskusportista. Jannika työskentelee jo nyt useiden nuorten urheilijoiden kanssa.
Valmennus koostuu kahdesta leiristä, yhteisistä fysiikka-, ajo- sekä psyykkisestäharjoittelusta.
Valmennus on tarkoitettu PirKan lisenssillä kansallisella tai kansainvälisellä tasolla ajaville kuljettajille, sarjasta riippumatta.
Valmennuksesta järjestetään infotilaisuus päätösjuhlan yhteydessä klo 29.11. klo 17-18. Kts tarkempi paikka kotisivuilta, päätösjuhlan infosta. Ilmoittautuminen valmennukseen avataan kotisivuille lähiaikoina.

 

Seuran hallitus tekee kuluvan kuun aikana päätöksen kustannusjaosta, mutta omavastuu osuus osallistujille joka tapauksessa jää, suuruusluokka lienee 250-350€/vuosi.

Valmennus täydentää PirKan kuljettajapolun, joka alkaa FF100 Illoista, päätyen HHK:n kautta kansallisille ja kansainvälisille kilpailuareenoille

 

Liitteet