Sporttikortti

Tapahtuman kulku:

  1. Ilmoittautuminen tapahtuu radan kahviossa klo 11:30 alkaen (13:30 myöhäisemmälle ryhmälle), siinä saatte vuoronumeronne. Tässä yhteydessä tarvitsemme vielä kuskilta sotun vakuutusta varten.
  2. Mikäli kuljettaja ajaa ensimmäistä kertaa, suosittelemme ensin ”narutestiä”, joka tehdään varikkoalueella. Siinä varmistutaan, että kaasun ja jarrun käyttö on kuljettajalle tuttua.
  3. Varsinainen ajo tapahtuu 4-5 autoa kerrallaan, vuoronumeroiden mukaisessa järjestyksessä. Kypärät ja niskatuet saatte radalta.
  4. Kun kaikki ryhmän kuljettajat ovat ajaneet kerran, voivat halukkaat ajaa toisen kerran. Riippuen innokkaiden määrästä ja aikataulusta, ajokertoja tulee 1-3 per kuljettaja

 

Koska kyse on moottoriurheilusta, on mahdollista, että vaatteisiin ”ilmestyy” mustia jälkiä. Suosittelemmekin, että ihan parhaissa vaatteissa ei radalle tultaisi.

 

Tapahtumassa ei ole aiempina vuosina tapahtunut vahinkoja, mutta on syytä tiedostaa, että moottoriurheilussa nekin ovat mahdollisia. Siksi korostammekin, että mikäli kuljettaja yhtään pelkää kokeilua, kannatta ensimmäisellä kerralla tyytyä katseluun. Samoin korostamme, että päätöksen ajamisesta tekee AINA lapsen huoltaja. Tapahtuma on Pohjolan vakuuttama.

 

Tapahtuma ei ole sää riippuvainen. Sateellakin siis ajetaan.

 

Mikäli ajaminen kiinnostaa enemmän, suosittelemme tulemista keskiviikko-iltojen junnuiltoihin. Siellä ajamista harjoitellaan ohjatusti ja seuran kalustolla/varusteilla. Sporttikorttipäivän aikana saatte toimihenkilöiltämme lisäinfoa niin junnuilloista, kuin kartingharrastuksesta yleensäkin.

 

Varikolla on nähtävillä kartingautoja, sekä kahviossa mahdollisuus ostaa pientä suolaista/makeaa.

 

Vielä kerran, tervetuloa mukaan!!

Ryhmäjako

Klo 12-14 ryhmä

Ilmari Kahiluoto
Topi Saarenoja
Samu uotila
Lauri Yliruusi
Alex Tiilola
Riina Halkosalo
Petra Huhtakallio
Aleksi Sutinen
Rasmus Sjöstedt
Justus Leppänen
Eeti Korpi
Teo Grönholm
Reino keihäs
Ilari Mäki-Kivistö
Lotta Tossavainen
Luca Uusimäki
Lenni Uusimäki

Klo 14-16 ryhmä

Eemeli Pärssinen
Ilona Pärssinen
Aleksi Kouhia
Noa Korpela
Olli Kasila
Wäinö Romppainen
Aleksi Niemi
Noel Juujärvi
Valtteri Vilponen
Kasperi Vilponen
Emma Lepola
Elias Ojanen
Tomas Vasylenko
Nooa Mattinen
Luka Mattinen
Niko Hammarén
Lassi Viljanmaa
Jooa Asiala
Väinö Savolainen
Roope Heikkilä
Aleksi Harju
Elina Suuniittu
Janne Ylä-Häkkinen
Vili Hänninen
Vili Sallila
Arttu Timmerheid